Pixie & Joe's hvalpe
Så blev hvalpene født. Det blev til 2 hanner og 5 tæver. De varierer lidt i farven, men ikke meget. De ser sunde og raske ud og er allerede vakse til at drikke mælk. Pixie er en supermor. Hun har helt styr på, hvad der forventes af hende. Hun fødte uden besvær, og er bare rigtig glad for de små.
Hvalpene få timer gamle.
En træt hundemor.
Hvalpene dag 1
Hvalpene kom fint igennem deres første nat. De spiser og tager på som de skal og Pixie er en utrolig god mor. Hun pudser og polerer dem, så de bare er pletfrie!
6 sovetryner. Den 7. havde valgt at ligge alene lidt.
Hvalpene dag 3
Alle hvalpe har det godt og tager fint på. De kan nu kravle hele kassen rundt, og ser af og til ud, som om de forsøger at gå.
De bryder sig ikke særligt om at blive vejet.
Alle er mætte og trætte.
De vokser bare rigtig godt.
Pixie er bare en supermor.
Hvalpene dag 11

Alle trives stadig rigtig godt, de vejer nu alle over 1 kg. De har fået bitte, små øjen-sprækker og en enkelt kan næsten gå.

Pixie er stadig den mest omhyggelige, rare og venlige supermor, man kan forestille sig.

Se, hun kan næsten gå!
Hvalpene dag 15
I dag var de for første gang ude i solen. De nød det rigtigt og især Pixie syntes godt om at kunne ligge og slange sig i solen og samtidig holde øje med hvalpene. De små var ude godt et kvarters tid og kravlede rundt med rekordfart.
"fragtkurven" er næsten for lille.
Der spises i haven i dag!
Hvalpene dag 21
Pyyhhh... tiden flyver afsted og de små er nu 3 uger gamle.
De er nu flyttet til deres nye "kravlegård". De var lidt forbavsede til at starte med, men nu vralter de lystigt rundt og kontrollerer alt.
Pixie bugner af mælk, men af og til lykkes det mig alligevel at lokke lidt blended hvalpefoder i dem. De er nu ikke særlig spisende endnu, men det kommer nok. De er i hvert fald tykke og lækre og ser ikke ud til at mangle noget.
Lige flyttet ind i den nye kravlegård.
Legehuset er allerede et hit.
En gammel skade er lige sagen!
Man bliver træt af at lege i timevis.
Hvalpehygge.
Pixie og hvalpene leger tit.